Werken bij - 2 vacatures
Pluimveeslachterij W. van der Meer en Zonen B.V. werkt sinds jaar en dag met een groep vaste en betrokken medewerkers.
Mocht je interesse hebben om bij ons aan de slag te gaan mag je altijd je CV + motivatie achterlaten via het contactformulier. Ervaring in de pluimveeverwerkende industrie is uiteraard een pré…

Vacature Kwaliteitscoƶrdinator Dronrijp
Over W. van der Meer en Zonen BV
W. van der Meer en Zonen BV is een gespecialiseerde pluimveeslachterij met focus op leghennen (soepkippen). Het volledige proces voeren wij in eigen beheer uit, samen met een fijn team van vakmensen in een moderne en goed uitgeruste slachterij. Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen en Europese richtlijnen en zetten in op korte ketens en langdurige samenwerkingen met klanten. Dierwelzijn is voor ons een belangrijke pijler, omdat wij het belangrijk vinden zorgvuldig en respectvol om te gaan met onze dieren. Zo borgen wij continu kwaliteit, voedselveiligheid en productverbetering.
Jouw rol
Als
Kwaliteitscoördinator zorg jij ervoor dat onze processen voldoen aan de geldende normen en richtlijnen. Je beheert en verbetert de kwaliteitssystemen, coördineert audits en vertaalt wet- en regelgeving naar de praktijk. Met jouw scherpe oog voor detail en overtuigingskracht draag je bij aan een organisatie waarin kwaliteit en voedselveiligheid vanzelfsprekend zijn.
Taken en verantwoordelijkheden
- Beheren en onderhouden van kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen (BLK, Skal, FSSC);
- Implementeren en actueel houden van het digitale Normec-handboek;
- Voorbereiden, coördineren en begeleiden van interne en externe audits;
- Uitvoeren van interne inspecties en verificaties, inclusief opvolging van verbeterpunten;
- Signaleren van afwijkingen en initiëren van corrigerende en preventieve maatregelen;
- Adviseren van het management over kwaliteit en voedselveiligheid;
- Volgen van relevante wet- en regelgeving en vertalen naar de praktijk;
- Opleiden, ondersteunen en coachen van collega’s op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid;
Functie-eisen
- HBO werk/denkniveau opleiding bij voorkeur in levensmiddelentechnologie, kwaliteitsmanagement of vergelijkbaar;
- Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, bij voorkeur vlees of pluimvee is een pré;
- Kennis van en ervaring met BLK, Skal en FSSC 22000;
- Ervaring met digitale kwaliteitssystemen, bij voorkeur Normec;
- Sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
- Analytisch vermogen en nauwkeurigheid;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Persoonlijke competenties
- Proactief: je ziet kansen en komt met oplossingen;
- Zelfstandig: je werkt resultaatgericht en stelt prioriteiten;
- Zelfstarter: je neemt initiatief en brengt projecten vooruit;
- Verantwoordelijk: je voelt je eigenaar van het kwaliteitssysteem;
- Betrouwbaar: je borgt voedselveiligheid en kwaliteit met zorg en integriteit;
Wij bieden:
- Een uitdagende en dynamische functie voor 24-32 uur per week waarin je volop de ruimte krijgt voor eigen inbreng;
- Je treedt direct in dienst middels een jaarcontract. Als het van beide kanten goed bevalt heb je zicht op een vast dienstverband;
- Mogelijkheden voor ontwikkeling en groei;
- Marktconform salaris en passende arbeidsvoorwaarden volgens CAO Pluimveeverwerkende industrie
Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel en wil je bijdragen aan het verder versterken van onze organisatie? Stuur dan je motivatie en CV vóór 1 november a.s. naar Esther Bakema, HR Manager, via esther@vtm-quality.nl
Meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij Robert Helder, Kwaliteitsmanager, op tel: 06-53 32 46 38