W. van der Meer en Zonen BV - Pluimveeslachterij
't Heech 44, 9035 AE Dronryp (NL)
info@wvandermeer.nl
+31 (0)517 231641
Nieuws

Nieuws

Vacature: Hoofd Technische Dienst

Vacature: Hoofd Technische Dienst

13-07-2024

W. van der Meer en Zonen BV is een échte kippenslachterij en al 87 jaar specialist in het slachten van uitgelegde kippen: soepkippen. Dat doen we als familiebedrijf volledig in eigen beheer met een vaste groep medewerkers. Voor een groot aantal tevreden klanten produceren wij in onze goed uitgeruste fabriek op een diervriendelijke manier voedselveilige producten. Kernwaarden van ons bedrijf zijn daarbij kwaliteit, voedselveiligheid en betrouwbaarheid.

Deel jij graag grotendeels je eigen werkdag in en ben je in staat snel te schakelen? W. van der Meer en Zonen BV is op zoek naar een

Handige man/vrouw als hoofd van onze technische dienst.


Wat ga jij doen?:
Van het zelf mee sleutelen aan machines tot het bijhouden van onderhoudsplannen, deze functie is heel breed en biedt volop mogelijkheden. Ons bedrijf is zeer geautomatiseerd, waardoor het belangrijk is dat met goed preventief onderhoud de machines voor het slachten inzetbaar zijn. Daarom zijn we op zoek naar iemand die leiding geeft aan onze technische dienst en daarnaast preventief onderhoud en reparaties/storingen aan machines, terrein, en gebouwen kan verrichten of begeleiden (hierbij kan werk uitbesteed worden aan derden).

Samen met de algemeen directeur zal je projecten bedenken en verbeteringen aanbrengen. Jouw mening wordt zeer gewaardeerd, omdat continue verbeteren een belangrijk onderdeel is binnen het bedrijf en van ons FSCC 22000 kwaliteitssysteem. Je maakt dan ook deel uit van het managementteam.

Wie zoeken wij?
  • Iemand die graag technische uitdagingen aan gaat;
  • Een aantal jaren relevante werkervaring heeft;
  • Een initiatiefrijk en verantwoordelijk persoon is;
  • Iemand met een hands-on mentaliteit. 
Wij bieden:
  • Een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde;
  • Goed (Marktconform) salaris;
  • Fulltime dienstverband;
  • Prettige werksfeer in een platte organisatie
  • Mogelijkheden tot opleidingen/cursussen
Ben jij die handige persoon met 2 rechterhanden (man/vrouw) die wij zoeken en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatiebrief naar Wytze van der Meer Wytze@wvandermeer.nl

Kijk op www.wvandermeer.nl voor meer informatie en contactgegevens.

 

Wijziging openingstijden winkel

Wijziging openingstijden winkel

06-05-2024

Vanaf 13 mei 2024 is onze winkel voortaan alleen nog geopend op:
Donderdags en Vrijdags van 10:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur
==> Bestellingen zijn ook enkel op deze dagen af te halen.
Oant sjen!

Gestopt met particuliere loonslacht

Gestopt met particuliere loonslacht

29-03-2024

Vanwege diverse redenen zijn wij met ingang van april 2024 gestopt met het slachten van particuliere (hobby) kippen/hanen. Voor koppels >250 kippen kunt u contact opnemen met de planning inkoop via ons contactformulier of door te bellen met 0517-231641

VTM Quality Services Group BV neemt Pluimveeslachterij  W. van der Meer en Zonen B.V. over

VTM Quality Services Group BV neemt Pluimveeslachterij W. van der Meer en Zonen B.V. over

18-12-2023

Met ingang van 1 januari 2024 neemt de VTM Group de in Dronryp gelegen Pluimveeslachterij Van der Meer over. Dit familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar en is gespecialiseerd in het slachten van leghennen. Naast reguliere leghennen worden ook biologische leghennen geslacht. Onder het label Biomeerwaardekip worden diverse biologische kipproducten op de markt gebracht. De VTM Group bestaat ruim 30 jaar en is gespecialiseerd in het fileren van pluimvee. De VTM Group heeft in 2021 Pluimveeverwerking Jan van Ee BV in Stroe succesvol overgenomen. Met haar handels- en productiebedrijven “PMj Foods” heeft de VTM Group diverse mogelijkheden om de producten van de Pluimveeslachterij verder te verwerken en op de markt te brengen. De VTM Group beschikt over een groot netwerk in binnen- en buitenland, zodat de in- en verkoop van de Pluimveeslachterij een sterke groei zal kunnen doormaken. Daarnaast werkt de VTM Group met haar formule Mr Fillet aan directe afzet richting de consument. Naast de website mr-fillet.shop exploiteert men ook fysieke winkels. De producten van de Pluimveeslachterij zullen ook in de gezamenlijke keten een goede aanvulling zijn.
 
De VTM Group hoopt met deze overname een goede aanvulling te hebben om het totale aanbod richting afnemers te vergroten. De Pluimveeslachterij in Dronryp zal als zelfstandig onderdeel van de VTM Group blijven functioneren. Ook het huidige management en directie blijven aan.
  
 
W. van der Meer en Zonen B.V.
 
Wytze van der Meer                                   
Algemeen Directeur
06 – 51 60 61 14

Copyright 2024: W. van der Meer en Zonen B.V. Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl