W. van der Meer en Zonen BV - Pluimveeslachterij
't Heech 44, 9035 AE Dronryp (NL)
info@wvandermeer.nl
+31 (0)517 231641
Kwaliteitssysteem

Kwaliteitssysteem volgens FSSC 22000

Binnen ons bedrijf staat kwaliteit en voedselveiligheid al vanaf de beginperiode centraal. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, wat resulteert in tevreden klanten en een geborgde continuïteit, is ons kwaliteitssysteem opgezet en gecertificeerd volgens de FSSC 22000 norm.
 
Vanaf 2009 heeft W. van der Meer en Zonen B.V. een kwaliteitsmanagementsysteem dat gebaseerd is op de ISO 22000 norm. Vanaf september 2017 zijn de Basisvoorwaarden vanuit de ISO TS 22002-1:2009 Prerequisite programmes on food safety part 1 Food manufacturing en de aanvullende vereisten vanuit de FSSC 22000 geïmplementeerd. Hiermee is het kwaliteitssysteem GFSI erkend.
 
Binnen het gehele kwaliteitssysteem zijn dan ook alle taken en verantwoordelijkheden van al functies in duidelijke procedures, instructies en functie-omschrijvingen vastgelegd. Belangrijke handelingen worden met foto’s duidelijk toegelicht.
 
Ons kwaliteitssysteem is continue aan verandering onderhevig. Onze kwaliteitsmanager (HBO-Levensmiddelen technoloog) is verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en het controleren, registreren en desnoods aanpassen van alle procesparameters. Middels voorstellen ter verbetering, interne audits en de half-jaarlijkse reviewvergaderingen wordt het kwaliteitssysteem (de theorie) getoetst aan de dagelijkse praktijk. Dit resulteert in een continu verbeteringsproces van de totale kwaliteit van W. van der Meer en Zonen B.V..
 
Niet alleen de voedselveiligheid alsmede de productkwaliteit wordt door ons kwaliteitssysteem gewaarborgd. Door het werken met een gedocumenteerd kwaliteitssysteem zijn we er in geslaagd om ook het veilig werken te waarborgen door een volledig geïntegreerd Arbo-systeem (Arbeidsomstandigheden).
 
Wij hebben ons een tevreden klant als doel gesteld. Door het hierboven omschreven continue verbeteringsproces alsmede het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen in de markt, de wettelijke verplichtingen en het registreren van onze tekortkomingen verkrijgen wij alle informatie om ons kwaliteitssysteem continu te optimaliseren. Wij staan er dan ook garant voor dat onze producten door ons kwaliteitssysteem volledig in overeenstemming zijn met uw wensen als klant.

Copyright 2022: W. van der Meer en Zonen B.V. Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl